image167

GRAPHIC DESIGN

Υποστηρίζουμε την επιχείρησή σας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχετε. Αναλαμβάνουμε από έντυπη μέχρι και ηλεκτρονική γραφιστική.


Σχεδιασμός καινοτόμων και πρωτότυπων ιδεών!

Μελέτη & Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Μελέτη & Σχεδιασμός Λογότυπου

Σχεδιασμός Συσκευασίας

Σχεδιασμός Εντύπων (Πόστερς, Φυλλάδια, Διαφημίσεις)

Εξειδικευμένες Διαφημιστικές Λύσεις


Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας αποτελεί ένα σύνολο μέσων με το οποίο επιτυγχάνεται η οπτική επικοινωνία με το κοινό σας. Είναι άκρως σημαντική καθώς, μέσω αυτής δημιουργείται η εικόνα της επιχείρησής σας και στοχεύει στην επικράτηση και την αναγνωρισιμότητά σας. Σε αυτήν περιλαμβάνεται αρχικά το λογότυπο, το οποίο αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο, αλλά και άλλα προϊόντα όπως, επαγγελματικές κάρτες, έντυπα λογιστηρίου, και μπλοκ σημειώσεων. Μελετώντας κάθε διάσταση που αφορά το έργο σας, από την φιλοσοφία σας μέχρι και την αισθητική σας, χρησιμοποιεί και προσαρμόζει τα κατάλληλα εικαστικά στοιχεία προκειμένου να εξασφαλίσει μία επιτυχημένη και επαγγελματική εταιρική ταυτότητα.


Λογότυπα

Το λογότυπο μιας επιχείρησης είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της καθώς αποτελεί μοναδικό, αποτυπώνεται στο κοινό πυροδοτώντας του συναισθήματα, μεταδίδoντας έτσι το σκοπό που υπηρετεί μέσα από το ύφος και τη φιλοσοφία του. Με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνεργασία σχεδιάζουμε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα με εξαιρετικό και πρωτότυπο design προσθέτοντας διαχρονικότητα και υψηλή γραφιστική σύνθεση στο λογότυπο σας, επιτυγχάνοντας, ακόμα, μία ξεκάθαρη δόμηση και άμεση αναγνωρισιμότητα από το κοινό.


Διαφημιστικά Έντυπα  (Πόστερς, Φυλλάδια, Διαφημίσεις)

Σχεδιάζουμε για εσάς όλα τα έντυπα που σας εξυπηρετούν στη δουλειά σας, τα οποία αναγράφουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες σας, όπως τα έντυπα εταιρικής παρουσίας και οι προϊοντικοί κατάλογοι. Επίσης, σας παρέχουμε πετυχημένα διαφημιστικά έντυπα μέσα από τα οποία θα αναπτύξετε μία ουσιαστική διαφημιστική επικοινωνία και θα αναδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.


Περιοδικά, Βιβλία

Έχοντας πολυετή εμπειρία τόσο στον τομέα της γραφιστικής όσο και στον τομέα των εκδόσεων, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας για σχεδίαση κάθε είδους περιοδικού και βιβλίου παρέχοντας το είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική έκδοση. Κάθε έκδοσή σας για εμάς είναι ξεχωριστή και φροντίζουμε να την αναδείξουμε με ένα εξαιρετικό design το οποίο προκύπτει ύστερα από έναν συνδυασμό μιας λεπτομερούς μελέτης των ιδιαιτεροτήτων σας με τις εξειδικευμένες δυνατότητες της υπηρεσίας μας.

image168

WEBSITE DESIGN

Kατανοούμε και στοχεύουμε άμεσα ότι ακριβώς επιθυμείτε και θέλετε να επικοινωνήσετε στον πελάτη-επισκέπτη της σελίδας σας, είτε πρόκειται για έναν απλό σχεδιασμό website είτε τον σχεδιασμό μιας εταιρικής ιστοσελίδας.


Eχουμε τις γνώσεις και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις μιας κοινωνίας που χρησιμοποιεί ευρέως το internet μέσα από κινητά, tablets, laptop και κάθε είδους λογισμικά. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργούμε ένα full responsible website για κάθε πελάτη μας.


Η μεγαλύτερη πρόκληση για μια ιστοσελίδα είναι να βοηθήσει στην ανάπτυξη των πωλήσεων.

Γι’ αυτό, η ιστοσελίδα πρέπει να είναι ένα δυνατό εργαλείο μάρκετινγκ!


Μια ιστοσελίδα για να είναι ποιοτική πρέπει:

• να κερδίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών

• να βρίσκουν εύκολα αυτό που αναζητούν

• να τους προσφέρει την πληροφόρηση που χρειάζονται

• να δημιουργεί μια όμορφη εικόνα και

• να τους ωθεί στο να προχωρήσουν στην επίσκεψη του φυσικού ή

ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης


Για να διασφαλιστεί η ποιότητα χρειάζεται στρατηγική μάρκετινγκ, αρχιτεκτονικό σχέδιο και πλάνο ενεργειών. 


Είμαστε στην διάθεση σας για να σας παρουσιάσουμε τον τρόπο που μπορούμε να σας βοηθήσουμε

με την ιστοσελίδα της επιχείρησης σας και να απαντήσουμε σε όλα τα σχετικά ερωτήματα.

image169

SOCIAL MEDIA MANAGE

Social Media Marketing είναι οι διαδικασίες προβολής και προώθησης ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (facebook, google plus, twitter κλπ ).

Η DigitArt δημιουργεί μια άρτια και ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση των social media που σας ταιριάζουν.


Μελέτη και σχεδιασμό στρατηγικής

Αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας, ερευνούμε τον ανταγωνισμό, θέτουμε στόχους και οργανώνουμε τη στρατηγική μας.


Επιλογή κατάλληλων social media

Με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης σας επιλέγουμε τα κατάλληλα κοινωνικά δίκτυα και προωθητικές ενέργειες ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση.